Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

emeritni samec

17. 10. 2011 11:11
Jak dlouho máme čekat.

Dvacet let je málo?Dalších dvacet let než přijde ten "pravý" svobodný trh?Současný je špatný a tak odstraníme občany a bude svoboný trh sám pro sebe.K čemu jsou potřeba občané a jejich potřeby.Věřící katokící věří že přijdou do nebe.Ctím jejich víru ale nespoléhám na to.Opravdový rozum upřednostňuji před vírou.

0 0
možnosti

petrph

17. 10. 2011 9:15
to neni jen o oboru bankovnictví

Pochopitelně že každý má zájem o svobodný trh pouze a jen když jemu samotnému vynáší.To přece nejsou jen banky . I zemědělci dostávají tučné dotace. O solárních elektrárnách ani nemluvě. Spousta podniků žádá o podporu toho a toho, omezení zahraniční konkurence, chodby parlamentu jsou plné lobbistů.

Dá se spíše říci, že stát pomůže spíš velkému podniku než malému. Drobného pekaře nechá padnout ale velké nadnárodní pekařské firmě dá i několik let daňové prázdniny, ještě státní dotaci, ochranu před konkurencí...nakonec když jsme u těch bank, i družstevní záložny nechal stát klidně padnout...

0 0
možnosti

strycek-Joe LLC

16. 10. 2011 20:34
Výborně, nebojte se však domyslet svou úvahu do konce:

banky je nutno znárodnit, regulovat platy managementu i zaměstnanců a nastavit úrokové míry v pásmu 0-0,5% - jedině tím lze vyřešit průšvih, do kterého se režim dostal !

0 0
možnosti

sama_pozitiva

16. 10. 2011 20:54
Re: Výborně, nebojte se však domyslet svou úvahu do konce:

Takže v podstatě pokračovat ve znásilňování trhu, který právě díky podobným nesmyslnostem selhává.

0 0
možnosti

svedek casu

16. 10. 2011 20:07
Karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1074x
budoucí student ekonomie/estetiky/? | kurátor zajímavostí | arbitr krásy | architekt představ | milovník technologií a umění | šéfredaktor magazínu Aestheticus.cz

Průnik věd humanitních a exaktních. Milovník Linuxu a open source, designu, knih, vědy, CreativeCommons a malinové marmelády. Svobodomyslný dlouhovlasý podivín.

"Roztomilý gentleman s hořlavým knírkem."